Kvalitet

Vi erbjuder fasta priser och även takpriser, vilket innebär att du som kund i förväg kan ta reda på vad resan maximalt kommer att kosta. Alltid fast pris mellan Bålsta-Arlanda. Våra chaufförer har givetvis genomgått en gedigen grundutbildning som omfattar lokalkännedom, hjärt- och lungräddning, brandskydd, kundbemötande m.m.

Service

Redan i beställningsögonblicket ger växeln i normalfallet besked om när bilen kommer. Alternativet är att föraren på sin väg till hämtningsadressen ringer upp kunden och ger besked. När bilen kommer fram till angiven plats, skickas det ett sms till er, så att ni kan komma ut till er taxi.
Våra bilar är även försedda med skyddskameror. Våra bilar är lätta att känna igen, har en enhetlig design, våra chaufförer bär en enhetligt klädsel och har alltid legitimation synlig i bilen.

Miljöarbete

Vi har insett vikten av ett arbete som inte bara tar hänsyn till miljön utan vi jobbar även aktivt för att förbättra den. Vi kör endast med naturgas bilar. Vi erbjuder er miljöeffektiva och trafiksäkra transporter.  Vårt mål är också att arbeta för att minska verksamhetens påverkan på miljön.

Vi planterar ett träd för varje Arlanda körning!   

 

 

Vi-skogen_webbknappar_Gåva_2014trad

 

Share